Overnatting

På gården Telstad er to store hus som brukes til overnatting. Her kan du sove godt i historiske omgivelser, et «fluekast» fra Norges lengste elv, Glomma.

Unn deg en overnatting på Telstad Gård, et tradisjonsrikt gårdstun fra 1770-tallet. Glomma renner forbi tunet med svært attraktivt fluefiske. Her har du et godt utgangspunkt for turer i snilt terreng. Telstad er et sted for verdifulle øyeblikk i helt spesielle omgivelser.

Vi har flere ulike overnattingsmuligheter på Telstad. Både Hovedhuset, Fjøset og Bua er tilrettelagt for en god natts søvn og en minneverdig opplevelse. Hovedhuset og Fjøset ligger på gården Telstad. Bua ligger på gården der vertskapet bor, 2 km unna Telstad. Og skulle du mangle noe er aldri vertskapet langt unna.

Hovedhuset

Når du overnatter i det trivelige Hovedhuset har du alt du trenger for et komfortabelt og hyggelig opphold.

Huset har beholdt sin gamle stil og i det trivelige kjøkkenet sitter historiene og fiskeskrønene i veggene.

Mer om Hovedhuset

Fjøset med Stallen

Bo i det restaurerte gamle Fjøset på Telstad!

For 30 år siden var det kuer her, for 15 år siden var det både geiter og hester i søfjøset og stallen. I dag er Fjøset godt utrustet for avslapning og trivelig selskap.

Mer om Fjøset med Stallen

Bua

2 km fra Telstad, kan du overnatte på Bua. Et koselig Stabbur anneks på gården Selun der vertskapet bor. Bua inneholder gang, bad og stue med kjøkkenkrok og familiekøye med 3 sengeplasser, kjøkkenkrok, sofa, bord og TV. Bad med dusj og toalett.

Mer om Bua

«Snorkebur» eller brudesuite? Uansett årsak til ønske om eget krypinn kan vi tilby overnatting i eget rom på tunet med dobbeltseng og køyeseng.